365 reasons


Jaar van ontstaan - 2012/2013

Afmetingen - H 23  B 150  D 30


365 reasons is een illustratie van gevoelens en emoties die permanent tijdens een Burn-out periode door gedachten draaien. Elk element van deze creatie is een illustratie van duizenden gevoelens en veronderstelling, die door je gedachten stromen. 365 reasons is een poging om onze diepste en meest verborgen gevoelens te verkennen.

   In het begin, wat logisch klinkt, zien we mooie en duidelijke woorden, die geluk in het algemeen kunnen inspireren. Maar als we verder kijken, dieper en met meer aandacht, kunnen we dat zo helder en leuke idee in het begin, zien evalueren door verplichtingen en taken die we verrichten. Die niets meer te maken hebben met de eerste aanname.


Gevoelens evenals emoties zijn vluchtig, het leven is dat ook ... en omdat ik op zoek ben naar 365 redenen om ....

Elke een van de redenen is een wens of droom die volgende redenen kan genereren. Dit proces kan eindeloos zijn. Een Möbiusband krijgt in 356 Reasons een nieuwe vorm van expressie in een glazen voorwerp. Dit is een meer filosofische illustratie voor oneindigheid, maar geen letterlijk omzetting in vormen en maten van deze verbazingwekkende wiskundige theorie.


    In principe is alles eindigheid. Maar in sommige periodes van het leven zijn we bereid om te denken dat sommige dingen eindeloos kunnen zijn. Bijvoorbeeld het gevoel van liefde, het zeer diepe en irrationele gevoel van de eerste liefde. Maar zelfs in de veronderstelling dat dit gevoel nooit zal eindigen is er een moment waarop we angst beginnen te voelen het te verliezen. Waar ligt de grens? Wie beslist de verbintenis tussen deze waarden? Waarom kunnen we het einde van het bestaan voorstellen maar automatisch geloven in iets meer? oneindigheid? Is oneindigheid de volgende reden om ons eigen bestaan uit te dagen?Terug naar objecten menuObjecten.htmlObjecten.htmlshapeimage_6_link_0